marți, 1 ianuarie 2019

Pui cu sirop de artar și caju


Nota: 3
:((

100g orez (pentru 2 persoane)
1/2 piept de pui (pentru 2 persoane)
100 g caju / arahide sarate

preparare

Puneți
4 cepe (320g) , tăiată în 8 bucăți
4 căței de usturoi
180 g ardei roșu, tăiat în bucăți
15 g ulei de măsline

tocați: 4 sec / viteza 5

lăsați 5 min / 120 ° C / viteza lingura

Se adaugă:
50 g sos de soia
10 g sirop de arțar / miere (optional)
1/2 cub delikat de pui
1g chimen macinat
10g ardei Chipotle in sos Adobo

se amestecă: 30 sec / viteză 8

Adăugați:
300 g apă
puneți recipientul Varoma în poziție
adăugați pieptul de pui
puneți tava Varoma

adăugați:
 350g mazăre

gătiți: 25 min / Varoma / viteză lingura

adăugați:
2 prafuri coriandru uscat

gătiți: 3 min / Varoma / viteză lingura

In farfurie se poate adauga 1-2 prafuri de chili, piper cayenne.

Scoateți recipientul Varoma, serviți puiul și mazărele înmuiate în sos, turnați nuca deasupra și garnisiți cu .

Sugestii și sfaturi

Se servește cu orez alb aburit.

Dacă doriți să tocați nucile înainte de a le încorpora, așezați-le în pahar și tocați 2 sec / viteză 5 înainte de a începe rețeta.

https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r34932

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu