Ingrediente:
1 catel usturoi
50 g ceapă (jumatate)
15 g unt / ulei masline
Preparare:
1. Se pune in bol:
- 50 g ceapa (jumatate)
- 1 catel de usturoi
2. Tocati: 3 sec. la viteza 5
3. Adăugați:
- 15 g unt
2. Căliți: 4 min. la 100°C / invers la viteza -lingura-
3. Adăugați:
50 g zeama de la conserva de ciuperci
115 g ciuperci la conserva
100 g legume congelate
1/2 cub legume
1 g sare
5 prafuri de curry
4. Fierbeți: 11 min. la 100°C / invers la viteza -lingura-
4. Fierbeți separat 80g orez impreuna cu 1 litru apa si 1 lingurita sare timp de 10 min. la foc mic.
Atentie!
Adaugati oprezul in apa dupa primul clocot, apoi scurgeti apa din cratita in care ati fiert orezul.
Reteta a fost cu 200g orez si nu a fost buna.
Orezul a fost nefiert si prea mult pentru cantitatea de legume congelate.
Nici la aspect nu a fost ok.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu