Ingrediente:
120 g ceapă
80 g morcov
40 g țelină
15 g ulei
75 g ardei
60 de grame de cartof ras pe răzătoare
150 de grame de cartofi tăiați cubulețe
150 de grame de roșii curățate de pieliță (sau din conserva de roșii în bulion)
120 de grame de conopidă ruptă în buchețele mici, cât să încapă în lingură
100 de grame de fasole verde, tăiată bucățele mici
3 pătrunjel uscat
7 prafuri de leuștean uscat
sare și piper
Opțional: pentru acrit, 150 ml. de borș / oțet / zeamă de lămâie
Preparare:
1. Se pune in bol:
- ceapa
- morcov
- telina
- patrunjel radacina
2. Căliți: 3 min. la 100 ° C / invers la viteza -lingura-
3. Adăugați:
- 1000g apa
4. Fierbeți: 15 min. la 100 ° C / invers la viteza -lingura-
5. Adăugați:
- x g conopida congelata
6. Fierbeți: 10 min. la 105 ° C / invers la viteza -lingura-
7. Adăugați:
- 3 cartofi ( x g)
- rosii pasate
- carnea fiarta bine
- 100 g apa din carnea fiarta
8. Fierbeți: 5 min. la 105 ° C / invers la viteza -lingura-
9. Adăugați:
leustean
5 g bors magic
150g bors
10. Fierbeți: 5 min. la 105 ° C / invers la viteza -lingura-
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu