Ingrediente:
Umplere cu ciuperci
220g ceapa
20g ulei de măsline
220g ciuperci feliate
Omletă
6 ouă mari
220g ceapa
20g ulei de măsline
220g ciuperci feliate
2g sare
1g delikat
Omletă
6 ouă mari
1,5 g sare
1g delikat
1 praf piper
pătrunjel proaspăt, tocat, la garnisit
Preparare:
Umplere cu ciuperci
Așezați ceapa și uleiul de măsline
1 praf piper
pătrunjel proaspăt, tocat, la garnisit
Preparare:
Umplere cu ciuperci
Așezați ceapa și uleiul de măsline
2 sec la viteza 5
apoi
3 min / Varoma / viteză lingura .
Se adaugă ciupercile și sarea și fără să se măsoare ceașcă, se toarnă încă 10 min / Varoma / / viteză lingura.
Se adaugă ciupercile și sarea și fără să se măsoare ceașcă, se toarnă încă 10 min / Varoma / / viteză lingura.
Transferați într-un bol și dați deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 ° F. Ungeți ușor o tigaie din fontă (8 inci).
Omletă
Introduceți biciul fluture .
Preîncălziți cuptorul la 350 ° F. Ungeți ușor o tigaie din fontă (8 inci).
Omletă
Introduceți biciul fluture .
Puneți
ouăle,
sare
1 praf piper
amestecați 5 min / viteza 4 .
Transferați amestecul de ou în tigaia pregătită și coaceți timp de 15-18 minute (350 ° F), până se rumenesc ușor și se fierb. Umpleți lingura pe o parte a omletei și pliați ușor cu o spatulă. Glisați omleta pe o farfurie, tăiați pe jumătate, garnisiți cu pătrunjel tocat și serviți fierbinte.
Sugestii și sfaturi: Adăugați brânză rasă sau solzi când amestecați ouăle.
https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r492473
Sugestii și sfaturi: Adăugați brânză rasă sau solzi când amestecați ouăle.
https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r492473
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu