Ingrediente:
1 ceapă mică
1 cățel ustoroi
40g țelină
15g ulei
carne
1 morcov
160g rosii pasate
250 apă
3 cartofi tăiați în 8
2 foi de dafin
3 prafuri de cimbru
3 prafuri de mărar
2g delikat
1g sare
Preparare:
1 ceapă (80g)
1 cățel ustoroi (3,6g)
40g țelină
3 sec. /viteza 5
15g ulei
200g carne vita (nefiarta, doar spumata)
6 min./100°C/viteza lingură
300 apă
10 min./100°C/viteza lingură
1 morcov (60g)
160g rosii pasate
20 min./100°C/viteza lingură
430g cartofi tăiați în 8
20 min./100°C / viteza lingură
2 foi de dafin
3 prafuri de cimbru
3 prafuri de mărar
7g sare
3 prafuri de cimbru
3 prafuri de mărar
7g sare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu