vineri, 1 mai 2020

Supă cu morcov, cartofi, duvleac, telina, pastarnac si mazare la Thermomix


Ingrediente:

20 - 25 g ulei de măsline
100 - 150 g amestec de legume pentru sotat (ex. ceapă, șalote, praz), tăiate bucăți (2 cm)
350 - 400 g legume mixte pentru supă (ex. dovlecei, morcovi, dovleac, cartof dulce, țelină rădăcină, păstârnac), tăiate bucăți (2 cm)
50 g amestec de legume congelate (optional)
or 50 g mazăre congelată (optional)
700 - 800 g apă
1 linguriță concentrat pastă de legume
or 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
½ - 1 linguriță sare
or ½ - 1 lingură sos de soia
60 - 80 g paste uscate pentru supă

Preparare:

Puneți în bol uleiul de măsline, amestecul de legume pentru sotat, legumele mixte pentru supă, puneți protecția antistrop pe capacul bolului și sotați Temperatură ridicată .
Adăugați amestecul de legume congelate, apa, concentratul pastă de legume, sarea și fierbeți 15 min./100°C/viteza 2.
Adăugați pastele pentru supă și fierbeți timpul indicat pe ambalaj/100°C//viteza 1. Serviți supa fierbinte, garnisită după preferință.

Hints & Tips

Puteți adăuga 30-50 g sunca afumata sau bacon tăiat cuburi odată cu legumele, în etapa 1.


https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r452619

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu