sâmbătă, 1 iulie 2023

Varză călită cu kaizer



Ingrediente:

115g kaizer
2 morcovi mici (120g)
550 g varza

Preparare:

1. Puneti in bol:
                       -  250g varza taiata fasii
                       -  7g sare

2. Tocati:  2 sec. la viteza 4

2. Procedati de mai multe ori pana terminati varza de tocat.

3. Scoateti varza in alt vas si puneti deoparte.

4. Puneti in bol:
                          - 150g ceapa (mare)

5. Tocati  3 sec. la viteza 5

4. Puneti in bol:
                          - 20 ml ulei de masline
                          - 115g kaizer
                          - 130g morcov congelat

8. Caliti: 7 min. la 105 ° C invers / la viteza -lingura-

11. Adaugati 
                    - 550g varza (thermomixul nu are spatiu pentru mai multa varza)
                    - 100g apa
                    - 350g rosii la cutie

14. Caliti: 50 min. la 100 ° C invers / la viteza -lingura-

15. Adaugati:
                    - 1g delikat
                    - 2 prafuri piper
                    - 2 prafuri marar
                    - 3 foi de dafin
                    - 4 prafuri cimbru

16. Caliti: 10 min. la 100 ° C invers / la viteza -lingura-





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu