vineri, 14 iulie 2023

Biscuiți cu bacon și ceapă

 


 

Ingredients

  • 115 g brânză Emmenthal, bucăți (aprox. 2 cm)
  • 225 g brânză de vaci proaspătă
  • 130 g lapte integral
  • 100 g ulei de măsline
  • 15 g zahăr
  • 300 g făină de pâine
  • 1 priză sare fină
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 100 g ceapă prăjită, gata preparată
  • 100 g bacon Canadian, cuburi (aprox. ½ cm x ½ cm)
  • 2 linguri iaurt simplu

 

Preparation

  1. Preîncălziți cuptorul la 200°C. Tapetați o tavă pentru copt cu hârtie de copt.
  2. Puneți brânza Emmenthal în bolul de mixare și radeți 10 sec./viteza 6.
  3. Adăugați brânza de vaci, laptele, uleiul, zahărul, făina, sarea și praful de copt și mixați Aluat /30 sec..
  4. Adăugați ceapa prăjită și baconul Canadian și amestecați 20 sec.//viteza 2, amestecând cu spatula prin orificiul din capacul bolului de mixare.
  5. Împărțiți aluatul în 16 bucăți de mărimi egale, dați-le formă de biscuiți și puneți-i în tava pregătită la o distanță de 2½ cm unul față de celălalt. Cu ajutorul unei pensule de bucătărie, ungeți partea superioară a biscuiților cu iaurt simplu și coaceți timp de 22-25 minute (200°C), până când devin aurii. Serviți calzi sau reci.

https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r809308 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu