Ingrediente
- 1 ceapa rumenită, tăiată în sferturi
- 1 morcov, tăiat în bucăți (4 cm)
- 1 tulpină de țelină, tăiată în bucăți (4 cm)
- 4 catei de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 2 lingurita oregano uscat
- 2 lingurita busuioc uscat
- 400 g piure de roșii
- 2 lingura pasta de rosii
- 2 lingurita zahar
- 250 g apă
- 2 linguriță pastă de supă de pui (vezi Sfaturi)
- piper negru măcinat, pentru a asezona
- 500 g pui fiert, tocat (vezi Sfaturi)
- 250 g brânză cheddar, tăiată în bucăți (3 cm)
- 50 g făină simplă
- 50 g unt nesarat
- 500 g lapte
- 1 linguriță muștar de Dijon
- sare de mare, a asezona
- 250 g foi de lasagne uscate
Pregătirea
- Puneți ceapa, morcovul, usturoiul de țelină și uleiul într-un bol de mixare și tocați
5 sec/viteza 5 , apoi a omis3 min/100°C/viteza 1 . - Adauga oregano, busuioc, passata, pasta de rosii, zahar, apa, pasta de stoc si ardei, apoi gateste
20 min/100°C//viteza . Adăugați puiul și amestecați, apoi lăsați deoparte într-un castron. Vasul de amestecare curățat și uscat. - Preîncălziți cuptorul la 180°C.
- Puneți brânza în bolul de mixare și dați-o pe răzătoare
5 sec/viteza 8 . Pune brânza rasă deoparte într-un castron separat. - Puneți făina, untul, laptele, muștarul, sare și piper într-un bol de mixare, apoi gătiți
7 min/90°C/viteza 4 . - Adăugați 70 g de brânză rasă și amestecați
40 sec/viteza 4 . - Luați o tavă de copt din fontă (32 x 24,5 x 5 cm) și construiți-vă straturile de lasagna, începând cu sos de pui, apoi paste, sos de brânză și brânză rasă. Terminați cu un strat de sos de brânză și o stropire de brânză.
- Coaceți 25-30 de minute (180°C), până când sunt fierte și aurii. Lăsați să stea 5-10 minute înainte de servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu