marți, 17 septembrie 2024

Bastonase de cartofi cu cascaval la cuptor

 Bastonase de cartofi cu cascaval la cuptor

Ingrediente
3 cartofi
100 gr cascaval ras
2 oua mici
100 gr faina
praf de usturoi, piper, patrunjel uscat (dupa gust)
Mod de preparare
Spalam cartofii si ii fierbem in coaja aproximativ 20 de minute sau pana intra furculita usor in ei. Dupa ce i-am fiert ii lasam putin la racit, ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea mica. Intr-un bol punem cartofii peste care punem ouale, cascavalul, faina si amestecam dupa fiecare. Condimentam si incepem sa formam bastonasele cu mainile umezite in apa (altfel se lipesc de maini). Le asezam intr-o tava pe hartie de copt in sir indian si le coacem la 180°C timp de 30 de minute. Dupa 15 minute le intoarcem de pe o parte pe alta. Le-am servit cu sos tzatziki.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu