sâmbătă, 1 februarie 2020
Prafitura Hawaiian Mochi la Thermomix
Ingrediente:
4 ore unt nesalțit, temperatura camerei, cubulată, plus unsoare suplimentară
12 oz zahăr
12 oz făină glutinoasă de orez
24 oz lapte de nucă de cocos, neîndulcit
4 ouă mari
1 linguriță praf de copt
1 lingură de extract de vanilie
¼ lingură de sare
2 oz de nucă de nucă de nucă de nucă de nucă
Preparare:
Preîncălziți cuptorul la 350 ° F. Ungeți o tigaie de copt (12 in. X 9 in. X 2 in.) Și dați-o deoparte.
Introduceți biciul cu fluture . Puneți zahărul și untul în vasul de amestecare și amestecați 30 sec / viteza 3,5 .
Se adaugă făina de orez, laptele de cocos, ouăle, praful de copt, extractul de vanilie și sarea și se amestecă 20 sec / viteză 3,5 . Răzuiți părțile laterale ale vasului de amestec cu spatula și amestecați încă 20 sec / viteză 3,5 .
Scoateți fluture măturică . Transferați bateria în tigaia pregătită și presărați nuca de cocos deasupra. Coaceți timp de 55-60 minute (350 ° F) până când centrul este setat și nuca de cocos prăjită. Se lasă să se răcească ușor și se lasă să se răcească complet înainte de a se tăia și servi.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu