sâmbătă, 1 februarie 2020
Orez brun cu dovlecei, ardei, branza si busuioc
Ingrediente:
30 g ceapa frantuzeasca (jumatate)
10 frunze busuioc
100 g roșii
1 catel de usturoi
30 g ulei de măsline extravirgin
150 g ardei roșu tăiat cub (1 cm)
320 g de orez brun (gătit 18-20 minute)
640 g apă
1 linguriță sare
200 g dovlecei tăiați (1 cm)
60 g branza ricotta
Preparare:
Puneți în castron ceapa, busuiocul, roșiile uscate și usturoiul, tocați : 3 sec. 6 . Puneți împreună cu spatula.
Adăugați uleiul de măsline extravirgin, aromă: 3 min. 1201C / nivel. 1 .
Se adaugă ardeiul și se gătește: 3 min.10000C//vel. 1 .
Adăugați orezul și pâinea prăjită fără o cană de măsurare: 3 min./120rouletteC//vel. 1 .
Se adaugă apa și sarea, se amestecă bine cu spatula pentru a se agita orezul, se gătește cu coșul în loc de lingura de măsurare: 10 min./100 ° C / / vel. 1 .
Adăugați dovleceii și continuați să gătiți: 9 min.10000C//vel. 1 .
Adăugați ricotta și completați gătitul: 1 min./100rouletteC//vel. 1 .
Lăsați risotto-ul să se odihnească în vas timp de 1 minut, transferați într-un aragaz și serviți imediat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu