duminică, 1 decembrie 2024

Tocăniță de ciuperci cu legume



ciuperci
mazăre
ceapa
ţelina
roşii
morcov
50 ml vin

Preparare:

 1. Puneți in bol:
                          - ceapa tocata marunt (150g)
                          - ulei (25g)

2. Gătiți timp de 10 min. la 100°C la viteza -lingura-

3. Puneți in bol:
                          - telina (150g)
                          - morcov ras (120g)

4. Gătiți timp de 10 min. la 100°C la viteza -lingura-

3. Puneți in bol:
                          - rosii din conserva (200g)
                          - ciuperci feliate (400g)
                          - mazare scursa (130g)
                          - 2 foi dafin
                          - vin (50g)
                          - 1 lingurita dizolvata in apa
                          - vegeta (11g)
                          - 1 praf piper

4. Gătiți timp de 40 min. la 100°C la viteza -lingura-

5. Aromatizeaza cu patrunjel si 1 praf de marar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu