ciuperci
mazăre
ceapa
ţelina
roşii
morcov
50 ml vin
Preparare:
1. Puneți in bol:
- ceapa tocata marunt (150g)
- ulei (25g)
2. Gătiți timp de 10 min. la 100°C la viteza -lingura-
3. Puneți in bol:
- telina (150g)
- morcov ras (120g)
4. Gătiți timp de 10 min. la 100°C la viteza -lingura-
3. Puneți in bol:
- rosii din conserva (200g)
- ciuperci feliate (400g)
- mazare scursa (130g)
- 2 foi dafin
- vin (50g)
- 1 lingurita dizolvata in apa
- vegeta (11g)
- 1 praf piper
4. Gătiți timp de 40 min. la 100°C la viteza -lingura-
5. Aromatizeaza cu patrunjel si 1 praf de marar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu