marți, 31 octombrie 2023
Paine bagheta la Thermomix
Ingrediente:
ulei vegetal, pentru ungere
20 oz făină de toate scopurile
4 linguri de zahăr
2 linguriță de sare
2 ¼ lingură de drojdie uscată activă
2 ore unt nesalțit, înmuiat și tăiat cubuleț
12 oz de apă, plus un plus pentru a peria sau pulveriza
Preparare:
Liniați două foi de copt cu pergament și ungeți ușor un bol mare cu ulei.
Puneți făina, zahărul, sarea, drojdia, untul și apa în vasul de amestecare și amestecați 5 sec / viteză 5 , apoi frământați 3 min / .
Formați aluatul într-o bilă, transferați în vasul pregătit și transformați-l pe toată suprafața cu ulei. Acoperiți cu învelișul cu clingă și lăsați să crească până la dimensiunea dublată (aproximativ 1 oră)
Puneți aluatul înălțat și împărțiți în șase bucăți. Rotiți fiecare piesă într-o formă de jurnal dur (aprox. 6 in.) Și aplatizați ușor. Îndoiți aluatul în treimi și continuați să rolați într-un buștean aplicând o presiune ușoară de la mijlocul ruloului spre exterior, modelând fiecare bucată într-un jurnal rotund (aproximativ 8 in., Conic la capete), având grijă să păstrați bulele de aer prinse în interior . Strângeți cusătura de rulou cu degetele pentru a sigila.
Așezați coama în formă de aluat în jos pe foaia de copt pregătită (aproximativ 2 in. Una de alta). Acoperiți cu un prosop de ceai umed și lăsați să se ridice 20-30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 ° F. Periați sau pulverizați rulourile cu apă. Cu un cuțit ascuțit, tăiați o tăietură lungă pe mijlocul fiecărui sul (aproximativ ¼ in. Adâncime).
Se coace 20-22 minute (375 ° F) sau până se rumenesc. Se lasă să se răcească pe un suport de sârmă înainte de servire.
Sugestii și sfaturi:
Rulourile pot fi făcute cu o zi înainte: înfășurați bine în învelișul de blocare și depozitați la temperatura camerei sau înghețați timp de câteva săptămâni.
Folosiți role pentru a face sandvișuri cubaneze: tăiați rondele pe jumătate în lungime. Întindeți 2 lingurițe de unt pe jumătate dintr-un Roll Cuban și un strat subțire de muștar pe celălalt. Adăugați 1-2 straturi de șuncă, carne de porc, brânză și muraturi feliate pe pâinea untată și deasupra cu jumătatea de răspândire a muștarului. Gatiti pe un panini sau gratar timp de 2-3 minute, până se rumenesc și brânza se topeste.
https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r361206
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu