duminică, 29 noiembrie 2020

Lapte de migdale cu sirop de artar si vanilie

 




Ingrediente (pentru 3-4 cani)
  • 1 cana (150g) migdale (lasate la hidratat in prealabil timp de 4 ore)
  • 3 cani (720ml) apa
  • 2 linguri (30ml) sirop de artar
  • 2 lingurite (10ml) esenta de valinie
  • ¼ lingurita sare
 
Preparare:
  1. Luati o cana de migdale si inmuiati-le in apa timp de 4 ore.
  2. Scurgeti apa si clatiti migdalele inmuiate.
  3. Adaugati migdalele in blender alaturi de 3 cani de apa.
  4. Lasati ingredientele la maruntit in blender pana devin lichide.
  5. Adaugati siropul de artar, esenta de vanilie si sarea si amestecati-le folosind blender-ul pana se omogenizeaza.
  6. Turnati lichidul obtinut intr-un tifon si scurgeti-l.
  7. Puneti bautura intr-un recipient de sticla cu capac si pastrati-o la frigider (trebuie consumata in maxim 3 zile).

Sugestie: Laptele de migdale vanilat poate fi consumat ca atare sau adaugat in smoothie-uri, ceai, cafea, peste cereale la micul dejun.


http://satya.ro/lapte-de-migdale-vanilat/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu