Ingrediente (pentru 3-4 cani)
- 1 cana (150g) migdale (lasate la hidratat in prealabil timp de 4 ore)
- 3 cani (720ml) apa
- 2 linguri (30ml) sirop de artar
- 2 lingurite (10ml) esenta de valinie
- ¼ lingurita sare
Preparare:
- Luati o cana de migdale si inmuiati-le in apa timp de 4 ore.
- Scurgeti apa si clatiti migdalele inmuiate.
- Adaugati migdalele in blender alaturi de 3 cani de apa.
- Lasati ingredientele la maruntit in blender pana devin lichide.
- Adaugati siropul de artar, esenta de vanilie si sarea si amestecati-le folosind blender-ul pana se omogenizeaza.
- Turnati lichidul obtinut intr-un tifon si scurgeti-l.
- Puneti bautura intr-un recipient de sticla cu capac si pastrati-o la frigider (trebuie consumata in maxim 3 zile).
Sugestie: Laptele de migdale vanilat poate fi consumat ca atare sau adaugat in smoothie-uri, ceai, cafea, peste cereale la micul dejun.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu