O porție conține: 303,4 Calorii, 19,9 g Glucide, 35,9 g Proteine, 12,3 g Grăsimi, 2,5 g Fibre
Ingrediente pentru o porţie
- Ou întreg (50 g)
- Albuş de ou (30 g)
- Brânză cottage cu 2% grăsime (100 g)
- Şuncă de pui/curcan (100 g)
- Ciuperci albe (50 g)
- Roşii proaspete (50 g)
- Ardei gras verde (50 g)
Condimente (opțional): Frunze de pătrunjel proaspăt, Piper alb proaspăt măcinat, Sare
Mod de preparare
- Într-un bol se bat albuşul şi oul întreg, se adaugă brânza cottage şi şunca tăiată în cubuleţe sau felii, după care se asezonează cu sare şi piper după gust.
- Într-un vas antiaderent se pun ciupercile tăiate felii, se acoperă cu un capac şi se gătesc la foc mic până se evaporă tot lichidul pe care l-au lăsat ciupercile.
- Se adaugă peste ciuperci amestecul de ou, brânză şi şuncă şi se găteşte amestecând totul.
- Se răstoarnă pe o farfurie şi se serveşte cu salată de roşii şi ardei gras.
Rețeta de omletă cu brânză, şuncă de curcan şi ciuperci este doar un exemplu de mic dejun din KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este un pachet format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.
Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.
https://totuldespreslabit.ro/omleta-cu-branza-sunca-de-curcan-si-ciuperci/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu