Ce răsfăț să te întorci acasă după ce ai umblat ore bune prin căldură și să găsești în frigider laptele din caju pregătit chiar de tine! E o bunătate, mai ales dacă are acea aromă care îți place ție mult: banană, miere, scorțișoară sau, de ce nu, roșcove! Laptele din caju este o băutură cremoasă, plină, cu o aromă ceva mai subtilă decât laptele de migdale. O poți bea așa cum e, o poți folosi într-un smoothie ori la micul dejun, în combinație cu cereale integrale. O rețetă marca Chef Daniela Dan!
Ingrediente lapte din caju:
- 150 g caju crud (hidratat în apă cel puțin 3 ore)
- 700 ml apă
- 5 curmale fără sâmburi (sau orice alt îndulcitor natural)
- 1 praf de sare
https://www.sanovita.ro/blog/reteta-laptele-din-caju/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu