Ingrediente
4 portii
Preparare
- Se incinge untul si uleiul intr-o oala si se adauga ceapa. Se caleste pana devine translucenta, apoi se adauga usturoiul si se caleste si el un minut-doua. Se adauga chimenul, semintele zdrobite de coriandru si fenicul si se calesc 1 minut.
- Se stinge cu putina supa, se adauga cartofii si restul de supa, putina sare si piper. Cand incepe sa fiarba, se adauga spanacul si se lasa sa fiarba cam 20-30 minute pana cand cartofii sunt fierti.
- Se opreste focul si se face piure . Se pune iara pe foc mic, se potriveste cu sare si piper, se adauga nucsoara si frisca lichida, fara a se da in clocot.
- Se opreste focul si se serveste fierbinte.
https://www.petitchef.ro/retete/felul-principal/supa-de-cartofi-si-spanac-fid-1184166
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu