miercuri, 2 decembrie 2020

Salata de cartofi, ridichi si mustar

 


Nota: 8

Ingrediente:

  • 5 cartofi 
  • 1 legatura ridichi
  • 4 fire de ceapa verde sau ceapa rosie
  • 1 lingura de mustar
  • 3 ulei de masline
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1/4 lingurita miere
  • sarepiper

Preparare:

1. Cartofii se fierb in coaja timp de aprox. 20 de minute


3. Intr-un castronel 

- se pune mustarul

- se toarna uleiul de masline in fir subtire

- zeama de lamaie 

- mierea de albine

- se bate bine cu o furculita

- sare si piper

3. Intr-un castron

- ceapa

- ridichile

- se adauga jumatate dressing

- cartofii fierti

- se mai adauga dressing dupa gust

- se da la frigider timp de 30 de minute – 1 ora inainte de a se servi.






https://www.lauralaurentiu.ro/retete-culinare/aperitive/salata-de-cartofi-cu-ridichi-si-dressing-de-mustar.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu