miercuri, 2 decembrie 2020

Platou vegetarian pane



Ingrediente

 5 

Pentru sosul de usturoi:



Preparare



  •  Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine pentru a nu se forma cocoloase.
  •  Aluatul obtinut este un aluat mai gros decat cel de clatite. Lasam aluatul la rece minim 30 de minute.
  •  Intre timp pregatim legumele. Ciupercile si conopida le fierbem separat in apa cu sare aproximativ 15 minute. Le scurgem bine si le stergem cu un servet pentru a absorbi toata apa. Taiem dovleceii felii si ii condimentam cu sare si piper.
  •  Trecem legume prin amestecul pentru pane si ii prajim in ulei incins la foc mediu.
  •  Pentru sos adaugam toate ingredientele in blender si le mixam.



https://www.petitchef.ro/retete/altele/platou-vegetarian-pane-fid-1379658

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu