Ingrediente
2 linguri goji
1 lămâie
1 portocală
doi centimetri de rădăcină ghimbir
1 l apă, plată
îndulcitor după gust ( miere, ,
ștevie, etc)
Paşii necesari preparării:
Fructele de goji se pun într-un vas cu apă plată. Apa plată trebuie să fie suficientă pentru a acoperi fructele. Se lasă la hidratat până a doua zi.
A doua zi, se pune goji cu tot cu apă în vasul de la blender.
Se adaugă ghimbirul, lămâia și portocala curățate de coajă și tăiate bucăți.
Se procesează până când toate ingredientele se mărunțesc cât mai bine posibil, apoi se strecoară.
Sucul strecurat se amestecă la rândul lui cu apa plată rămasă și cu îndulcitor.
Înainte de servire se ține la frigider.
https://diversificare.ro/reteta/limonada-cu-goji-si-ghimbir/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu