duminică, 23 decembrie 2018

Omleta cu sunca si cascaval

INGREDIENTE

 3 oua
 1 lingurita amestec de verdeturi
 2 linguri de unt
 1 lingurita apa
 3 linguri cascaval ras
 50 g sunca
 sare

MOD DE PREPARARE:

Bate ouale cu verdeturile (tarhon si patrunjel) o lingura de unt moale, adauga sare dupa gust si lingurita de apa. Incinge o tigaie si topeste cealalta lingura de unt in ea.

Pune compozitia de unt in tigaie si roteste-o deasupra focului pentru ~20 de secunde, pana ce omleta incepe sa se inchege.

Presara sunca taiata cubulete si cascavalul ras. Dupa 1-2 minute, ridica marginile omletei si suprapune o jumatate peste cealalta. Deasupra preparatului impaturit presara inca putin cascaval si lasa omleta pana cand cascavalul se topeste.

Serveste omleta cu rosii cherry alaturi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu