duminică, 23 decembrie 2018

Oua cu sos de rosii

INGREDIENTE

 4 oua
 o ceapa
 o conserva mare de cuburi de rosii
 2 catei de usturoi
 un ardei gras verde
 125 g cârnat picant
 2 ardei copti, decongelati
 sare
 piper
 o lingura ulei

MOD DE PREPARARE:

1. Ceapa, usturoiul si ardeiul gras se taie marunt si se pun la calit in ulei.

2. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga cuburile de rosii, ardeii copti taiati si cârnatul taiat marunt. Se lasa la foc mic, pentru aproximativ 25 de minute.

3. Se repartizeaza amestecul in patru forme mici de cuptor si se pune in fiecare câte un ou crud.

4. Se acopera formele cu folie de aluminiu, se lasa la cuptor 15 minute, se scoate folia si se mai lasa 5 minute fara. Se aduce la masa cu sare si piper deasupra.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu