Ingrediente
400g piept de pui fara piele
300g ciuperci champignon
1 buc. (400g) dovlecei
2 buc. (400g) vinete
2 buc. (80g) ceapa rosie
2 buc. (200g) ardei capia
4 linguri (60g) ulei de masline
2 lingurite (10g) sare de mare
1 lingurite (5g) piper negru macinat
1 legatura (30g) patrunjel verde
1 lingurite (2g) rozmarin uscat
Mod de preparare
1. Taiem pieptul de pui in cuburi de aproximativ un centimetru, adaugam peste o lingura de ulei de masline, o lingurita de sare, putin piper, rozmarinul macinat si amestecam bine.
2. Intr-o tigaie antiaderenta incalzita bine adaugam pieptul de pui si il prajim pentru aproximativ zece minute sau pana cand prinde o culoare aurie.
3. Luam pieptul de pui din tigaie si adaugam o lingura de ulei de masline, ciupercile taiate in bucati mai mici si calim pentru cinci minute.
4. In continuare procedam la fel si cu celelalte legume. Scoatem ciupercile, adaugam o lingura de ulei de masline si adaugam ceapa rosie si cu ardeiul si le prajim pe toate pentru 5 minute la foc mediu.
5. Scoatem ceapa si ardeiul din tigaie si adaugam dovlecelul si cu vinetele taiate cuburi impreuna cu o lingura de ulei de masline si le prajim si pe ele pentru inca cinci minute.
6. Intr-un bol mare adaugam pieptul de pui prajit si cu celelalte legume, adaugam si o legatura de patrunjel verde tocat marunt si amestecam.
7. Salata poate fi servita fara dressing sau cu un dressing usor sin iaurt si zeama de la o jumatate de lamaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu