6 oua
120 ml smantana pentru frisca
100 g bacon
100 g rosii cherry
100 g cascaval
2 cepe medii
400 g spanac baby/1 conserva
un praf piper
1/2 lingurita sare
MOD DE PREPARARE:
1. Bate ouale cu smantana pentru frisca, sarea si piperul.
2. Intr-o tigaie, frige bine baconul intr-o lingura de ulei, apoi adauga si ceapa tocata marunt, cand baconul si-a lasat grasimea.
3. Frige ceapa pana ce devine translucida, apoi adauga rosiile si spanacul si amesteca pana ce spanacul se schimba la culoare.
4. Intr-o tava de cuptor adu impreuna toate ingredientele: Baconul si restul ingredientelor, ouale batute cu smantana si cascavalul.
5. Da tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, sau pana cand fritatta se rumeneste sau se solidifica.
6. Serveste frittata cu ceapa verde tocata presarata deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu