duminică, 23 decembrie 2018

Omleta Frittata cu legume, la cuptor

INGREDIENTE

 6 oua
 120 ml smantana pentru frisca
 100 g bacon
 100 g rosii cherry
 100 g cascaval
 2 cepe medii
 400 g spanac baby/1 conserva
 un praf piper
 1/2 lingurita sare

MOD DE PREPARARE:
1. Bate ouale cu smantana pentru frisca, sarea si piperul.
2. Intr-o tigaie, frige bine baconul intr-o lingura de ulei, apoi adauga si ceapa tocata marunt, cand baconul si-a lasat grasimea.
3. Frige ceapa pana ce devine translucida, apoi adauga rosiile si spanacul si amesteca pana ce spanacul se schimba la culoare.
4. Intr-o tava de cuptor adu impreuna toate ingredientele: Baconul si restul ingredientelor, ouale batute cu smantana si cascavalul.
5. Da tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, sau pana cand fritatta se rumeneste sau se solidifica.
6. Serveste frittata cu ceapa verde tocata presarata deasupra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu