miercuri, 1 ianuarie 2020
Mini cheesecake
bază
150 g de biscuiți uscați, de tip digestiv în bucăți
120 g de unt în bucăți
smântână
80 g zahăr
1 păstaie de vanilie, semințele extrase
250 g de ricotta proaspătă, scurse din zer
250 g mascarpone
100 g brânză proaspătă răspândită
50 g lapte
6 g foi de gelatină, înmuiate în apă rece timp de 10 minute
150 g de gem sau gem după gust
preparare
bază
Puneți biscuiții în vasul de mixare și tocați : 10 sec. 8 . Puneți împreună cu spatula.
Se adaugă untul și se amestecă: 20 sec. 5 .
Puneți 12 căni de hârtie (Ø 4-5 cm) într-o tigaie cu brioșe și așezați o lingură de bază de biscuiți pe fund. Apăsați bine cu spatele lingurii și refrigerați cel puțin 30 de minute.
smântână
Puneți zahărul și semințele de vanilie în vasul de amestecare , pulverizați: 10 sec. 10 . Puneți împreună cu spatula.
Se adaugă ricotta, mascarpone și brânza răspândită, se amestecă: 20 sec. 4 .
Într-o cratiță, încălziți laptele, adăugați gelatina bine stoarsă și amestecați pentru a o dizolva.
Cu lamele care se mișcă cu viteză. 3 se toarnă laptele scurs din gaura capacului și se amestecă: 20 sec. 3 .
Distribuie crema pe baza de biscuiți și dă la frigider cel puțin 2 ore.
Topiți dulceața ușor într-o cratiță și turnați-o peste cupcakes. Se pune din nou la frigider pentru cel puțin 1 oră sau până când este gata de servire.
Articole utile
căni de hârtie, tavă cu brioșă, cratiță, frigider, aragaz
Sugestii și sfaturi
Este recomandat să pregătiți mini cheesecakes în avans, mai bine dacă în ziua precedentă.
Ca o alternativă la porțiunile unice, este posibil să folosiți o matriță dreptunghiulară (aproximativ 20x32 cm) prin tăierea desertului în pătrate înainte de a-l servi.
https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r120993
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu