miercuri, 1 ianuarie 2020

Supa de perisoare cu fenicul si varza neagra la Thermomix


Ingrediente:

Chiftele

2 o brânză de parmezan, cubulată, plus un plus pentru garnisire
1 o crusta de paine
½ oz ciuperci porcini uscate
Ceapa galbenă de 4 oz, în bucăți
2 căței de usturoi
Carne de vită măcinată de 16 oz, spartă în bucăți
1 linguriță praf de copt
½ lingură sare
Supă
Ceapa galbenă de 4 oz, în bucăți
Bulb de fenicul de 6 ½ oz, tuns, cojit, în bucăți, plus fronde, pentru a garnisi
2 căței de usturoi
½ oz ciuperci porcini uscate
Stoc de vită de 52 oz, conținut scăzut de sodiu
½ - 1 lingură de sare, după gust
4 oz ditalini paste
2 oz lacinato kale, decupat, în bucăți (1 in.)

Preparare:

Chiftele

Puneți parmezanul, firimiturile de pâine și ciupercile uscate într-un bol de amestec și tocați 10 sec / viteză 10 . Răzuiți părțile laterale ale bolului de amestec cu spatula.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se toacă 3 sec / viteză 5 . Răzuiți părțile laterale ale bolului de amestec cu spatula.
Adăugați carnea măcinată, praful de copt și sarea și amestecați 8 sec / viteza 4 .
Tăiați pergamentul pentru a se potrivi cu vasul și tava Varoma (consultați Sfatul). Scrunch pergament într-o bilă, uda sub apă curgătoare și linie vas și tavă Varoma. Formați amestecul de vită în bile (aproximativ 1 oa și peste). Împărțiți chiftelele între farfuria Varoma și tava și puneți deoparte. Curățați vasul de amestecare.

Supă

Puneți ceapa, feniculul, usturoiul și ciupercile uscate într-un bol de amestec și tocați 3 sec / viteză 5 . Răzuiți părțile laterale ale bolului de amestec cu spatula.
Adăugați stoc. Puneți Varoma cu chiftele în poziție, asigurați capacul Varoma și aburi 30 min / Varoma / viteza 2 , până când chiftelele sunt fierte. Puneți Varoma deoparte și păstrați-vă cald.
Se strecoară amestecul de bulion printr-o sită fină de plasă. Renunțați la solide. Puneți bulionul încins în vasul de amestecare și adăugați sare, după gust. Adăugați pastă și kale și gătiți 9 min / 212 ° F /  / viteză 1 .
Împărțiți supa și chiftelele între boluri, garnisiți cu frunze de fenicul și parmezan și serviți fierbinte.

Sugestii și sfaturi:

Pentru a tăia pergamentul pentru a se potrivi cu Varoma: rupeți o bucată de hârtie pergament suficient de largă pentru a acoperi tava Varoma. Puneți tava Varoma deasupra pergamentului și tăiați-o în jurul tăvii pentru a forma o formă ovală. Asigurați-vă că pergamentul nu acoperă orificiile de evacuare laterale pentru a permite circulația aburului.


https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r391013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu