Porții: 4
Ingrediente:
- 4 cartofi
- 50 g unt
- 40 g parmezan
- 4 ouă
- 2 lingurițe ceapă verde chivas, tocată mărunt
- sare
- piper
Modalitate de preparare:
- Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
- Spălați cartofii bine, așezați-i într-o tavă de cuptor și stropiți cu ulei de măsline.
- Coaceți cartofii timp de 1 oră.
- Scoateți tava din cuptor și lăsați cartofii să se răcorească.
- Tăiați cartoful pe lungime, scoateți miezul cu ajutorul unei lingurițe.
- Amestecați miezul cu parmezanul, apoi adăugați sare și piper după gust.
- Umpleți cartofii cu acest amestec.
- Spargeți oul în interiorul cartofului, condimentați după gust și introduceți la cuptor timp de 10 minute.
- Serviți cu ceapă chivas pe deasupra și smântână.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu