duminică, 1 martie 2020

Lapte cu lamaie


ingrediente:

2 lămâi medii, întregi, spălate și nepărțite
130 g zahăr
1000 g lapte degresat foarte rece

preparare:

Puneți toate ingredientele în pahar, țineți paharul cu mâna pentru a evita vibrațiile și zdrobiți 2 sec / viteză 10 .
Introduceți coșul în pahar și, ținându-l cu spatula, turnați conținutul într-un borcan. Serviți imediat.

Sugestii și sfaturi
Comentariu nutrițional: Laptele este o sursă importantă de calciu, un mineral esențial pentru formarea oaselor și sistemul nostru circulator. O bună furnizare de calciu în stadiul de creștere și întreținere osoasă (în timpul stadiului adult) este necesară pentru prevenirea osteoporozei și a altor boli din cauza lipsei acestui mineral. Calciul din produsele lactate are o absorbție și o biodisponibilitate mai bune decât calciul care provine din legume. Dacă optați pentru băuturi vegetale, este recomandat ca acestea să fie îmbogățite în calciu și vitamina D. Lactele cu conținut scăzut de grăsimi sunt recomandate la fel de puțin în grăsimi ca în această rețetă. Lamaia va îmbogăți aroma și contribuția vitaminei C în această băutură, care atunci când este servită la rece păstrează mai bine vitamina. Trebuie să moderăm consumul de zahăr,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu