duminică, 1 martie 2020
Cheesecake de chocolate blanco
ingrediente
Tort de ciocolata
150 g de făină de grâu
40 g zahăr
30 g pulbere de cacao
1 vârf de sare fină
90 g unt nesărat, cubulete
1 ou mediu
făină de grâu, pentru a stropi
Baza de cascaval
50 g unt nesărat, în cuburi de 1 cm
Coulis de zmeură
Zmeura de 125 g
50 g de zahăr
1 linguriță de apă (opțional)
Umplutură de brânză
380 g ciocolată albă, tăiată în bucăți
90 g frișcă (30-40% grăsime)
500 g brânză smântână
150 g de zahăr rafinat
4 ouă medii
¼ linguriță sare de mare
1 lingură de extract natural de vanilie
preparare
Tort de ciocolata
Preîncălziți cuptorul la 160 ° C. Puneți o bucată de hârtie de ceară pe fundul unei foi de fursec. Rezervă.
Puneți ahrina, zahărul, pudra de cacao, sarea în pahar și amestecați 15 sec / viteza 5 .
Adăugați untul, oul și amestecați 15 sec / viteza 6 . Transferați aluatul pe o suprafață curată și ușor aromatizată și aplatizați cu ajutorul unui știft până la obținerea unei plăci de 3 cm grosime. Transferați placa în tava pregătită și coaceți 20 de minute (160 ° C). Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Baza de cascaval
Ungeți și făinați o matriță cu o bază detașabilă (Ø 26 cm).
Puneți tortul cu ciocolată în pahar. Adăugați unt și amestecați 10 sec / viteză 6 . Transferați amestecul în forma rezervată și apăsați cu degetele pentru a forma o bază. Congelați până la utilizare. Spălați și uscați paharul.
Coulis de zmeură
Așezați zmeura, zahărul, apa în pahar și fără a pune paharul, gătiți 6 min / 90 ° C / viteza 3 .
Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină și se dă deoparte.
Umplutură de brânză
Preîncălziți cuptorul la 150 ° C.
Puneți ciocolata albă în pahar și răjiți 6 sec / viteză 8 .
Coborâți restul interiorului paharului cu ajutorul spatulei și topiți 3-5 min / 50 ° C / viteză 1 .
Se adaugă frișcă, cremă de brânză, zahăr, ouă, sare, vanilie și se amestecă 30 sec / viteză 6 . Coborâți resturile pereților de sticlă folosind spatula.
Așezați fluturele și bateți 30 sec / viteza 4 . Turnați amestecul în tigaia pregătită cu tortul de burete ca bază. Pune picături de coulis de zmeură pe umplutură și cu ajutorul unei scobitori, amestecă ușor pentru a obține o umplutură marmorată. Se coace 1 oră (150 ° C).
Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul înăuntru încă 1 oră. Apoi lăsați să se răcească la frigider 12-24 ore.
Se servește cu restul de coulis de zmeură.
https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r423663
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu