Ingrediente
- 450 ml lapte vegetal (orez, ovăz, migdale, cocos)
- 1 linguriță miere de albine (opțional)
- semințele de la 1/2 păstaie de vanilie
- 1/2 linguriță turmeric
- ghimbir ras (un vârf cuțit)
- un praf de scorțișoară și un baton de scorțișoară
Modalitate de preparare
Se combină laptele, mierea, vanilia, turmericul, ghimbirul și scorțișoara într-un vas.
Se pune vasul la foc mic și se amestecă până când sunt combinate.
Se încălzește laptele amestecând ușor cu o lingură, până când se încălzește.
Se toarnă laptele în 2 pahare.
Se servește cald.
Beneficii
- Întărește sistemul imunitar
- Menține nivelul normal al colesterolului
- Luptă împotriva cancerului și îl previne
- Reglează metabolismul
- Ajută creierul și memoria
- Scade tensiunea arterială
- Reduce trigliceridele
- Ajută la vindecarea afecțiunilor pielii
- Reglează greutatea corporală
- Îmbunătățește digestia
- Are proprietăți analgezice și antiseptice
Dacă vrei și tu să te bucuri de aceste beneficii, urmează rețeta noastră pentru lapte cu turmeric.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu