Ingrediente
- 280 g morcovi
- 350 ml apă filtrată
- 1 banană congelată
- 140 g ananas congelat
- 1/2 linguriță ghimbir proaspăt
- 1/4 linguriță pudră turmeric
- 1 lingură suc lămâie
- 250 ml lapte de migdale
Modalitate de preparare
Pentru început, preparați sucul de morcovi prin adăugarea acestora împreună cu apa filtrată într-un blender de mare viteză și pulsați până la obținerea unui amestec neted cu consistență de piure.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Treceți amestecul printr-o sită și stoarceți pentru a extrage doar sucul.
Se poate păstra 2-3 zile la frigider, deși ideal este să fie consumat imediat.
Combinați toate ingredientele într-un blender și pulsați până obșineți o textură cremoasă.
Gustați și ajustați aromele după cum este necesar.
Se împarte în două pahare și se servește.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu