miercuri, 14 octombrie 2020

Supa crema de praz si cartofi

 




Preparare:

1. Puneti in bol:
                       -  1 morcov
                       -  450g  praz (3 bucati)
                       -  40g  telina (tulpina verde fara frunze)

2. Tocati:  8 sec. la viteza 4,5

4. Puneti in bol:
                          - 35g  ulei cocos / masline

Caliti:   6 min. la 120 ° C invers / la viteza -lingura-

4. Puneti in bol:
                          - 30g  patrunjel radacina taiata cubulete mici
                          - 600g  cartofi ( 7 buc. mici necuratati de coaja)

Caliti:   2 min. la 120 ° C invers / la viteza -lingura-

4. Puneti in bol:
                          - 0,8g  cimbru (cam 6 prafuri)
                          - 1 litru apa

Fierbeti:   30 min. la 100 ° C invers / la viteza -lingura-

4. Puneti in bol:
                          - 150g  smanatana pentru gatit
                          - 10g  sare

2. Mixati:  5 min. la viteza 5

2. Mixati:  1 min. la viteza 6









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu