Preparare:
1. Puneti in bol:
1. Puneti in bol:
- 1 morcov
- 450g praz (3 bucati)
- 40g telina (tulpina verde fara frunze)
2. Tocati: 8 sec. la viteza 4,5
4. Puneti in bol:
- 35g ulei cocos / masline
Caliti: 6 min. la 120 ° C / invers / la viteza -lingura-
4. Puneti in bol:
- 30g patrunjel radacina taiata cubulete mici
- 30g patrunjel radacina taiata cubulete mici
- 600g cartofi ( 7 buc. mici necuratati de coaja)
Caliti: 2 min. la 120 ° C / invers / la viteza -lingura-
4. Puneti in bol:
- 0,8g cimbru (cam 6 prafuri)
- 0,8g cimbru (cam 6 prafuri)
- 1 litru apa
Fierbeti: 30 min. la 100 ° C / invers / la viteza -lingura-
4. Puneti in bol:
- 150g smanatana pentru gatit
- 150g smanatana pentru gatit
- 10g sare
2. Mixati: 5 min. la viteza 5
2. Mixati: 1 min. la viteza 6
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu