Ingrediente:
220 g cremă de brânză, înmuiată la temperatura camerei, tăiată bucăți mici
100 g iaurt
70 g zahăr fin
2 ouă (aproximativ 53-63 g)
120 g smântână lichidă
10 g amidon de porumb
Cantitate adecvată de apă, pentru copt la abur
Preparare:
Preîncălziți cuptorul la 150°C.
Puneți în vasul principal crema de brânză, iaurtul, zahărul fin, ouăle, smântâna lichidă și amidonul de porumb, amestecați timp de 2 minute/viteza 5. Turnați într-o formă de silicon pătrată (aproximativ 23 cm x 9 cm). Puneți forma de silicon pătrată într-o tavă de copt și adăugați o cantitate potrivită de apă în jurul formei. Introduceți în cuptor și coaceți la abur timp de aproximativ 1 oră la 150°C.
Scoateți cu mănuși de silicon rezistente la căldură, lăsați să se răcească, apoi puneți la frigider pentru aproximativ 2-3 ore. După ce s-a răcit, scoateți din formă și serviți.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu