Ingrediente:
800 grame apă clocotită
1 ½ cub de supă de legume (pentru 0,5 l apă)
200 grame cușcuș perlat (israelian, mare)
150 grame spanac baby, tocat grosolan
200 grame brânză feta, tăiată cuburi (1 cm)
150 grame ardei roșu copt, conservat, scurs, tăiat fâșii
40 grame ulei de măsline extravirgin, plus ½ lingură
20 grame pătrunjel proaspăt cu frunze plate, tocat grosolan
1 ½ linguriță boia de ardei afumată
2 căței de usturoi
1 linguriță sare
Preparare:
Puneți în vasul robotului de bucătărie apa și cubul de supă. Așezați coșul de gătit. Puneți în el cușcușul perlat și gătiți 10 min/98°C/viteza 4. Scoateți coșul de gătit folosind o spatulă, amestecați cușcușul cu ulei de măsline și lăsați-l să se răcească. Goliți vasul robotului de bucătărie.
Într-un bol de servire, puneți spanacul, feta și ardeiul roșu copt.
Puneți în vasul robotului de bucătărie uleiul de măsline extravirgin, pătrunjelul, boiaua de ardei, usturoiul și sarea și amestecați 3 sec/viteza 7. Transferați în bolul de servire, adăugați cușcușul răcit și apoi amestecați.
Serviți imediat sau păstrați la frigider până la servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu