Ingrediente:
400 g file de pește
sau 700 g pește întreg, curățat
20 g ulei de măsline
1 ½ linguriță sare
2 vârfuri de piper
150 g morcovi, tăiați grosolan
150 g dovlecei, tăiați grosolan
250 g cartofi, tăiați bucăți (3 cm)
100 g tulpini de țelină, tăiate grosolan
100 g ceapă, tăiată în patru
100 g roșii, tăiate în patru
9 ½ fire de pătrunjel (doar frunzele)
1 lingură pastă de supă de legume făcută în casă
sau 1 cub de supă de legume
30 g orez carolino
700 g apă
Preparare:
Puneți peștele în Varoma, stropiți cu ulei de măsline, ½ linguriță sare, 1 vârf de piper, 4-5 frunze de pătrunjel și lăsați deoparte.
Puneți în vasul robotului de bucătărie morcovii, dovleceii, cartofii, țelina, ceapa, roșia, jumătate din pătrunjel și tăiați 10 sec/viteza 4 (vezi sfatul).
Adăugați 1 linguriță sare, 1 vârf de piper, pasta de supă de legume, orezul, apa, așezați Varoma la loc și gătiți la abur 25 min/Varoma/viteza 1.
Scoateți Varoma, dacă peștele are oase îndepărtați-le cu mare atenție, tăiați peștele în bucăți mici și puneți-l în supieră. Transferați și supa în supieră și garnisiți cu restul de pătrunjel tocat mărunt. Serviți imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu