Ingrediente:
500 g porumb dulce congelat boabe
8 - 10 frunze de busuioc proaspăt
200 g ceapă tăiată în două
100 - 150 g roșii decojite, tăiate în două și fără semințe
1 linguriță ardei iute de culoare (paprika)
30 g ulei de măsline
500 g fasole proaspătă boabe sau congelată (porotos granados)
800 g apă proaspăt fiartă
300 g dovleac dulce (dovleac camote) curățat și tăiat cuburi de 2 cm
2 lingurițe sare
Preparare:
Puneți în vasul robotului de bucătărie porumbul dulce congelat, frunzele de busuioc și mărunțiți 25 sec/viteza 5-10 progresiv. Turnați într-un bol și lăsați deoparte. Cu spatula îndepărtați bine toate resturile din vas.
Puneți în vas ceapa, roșia, ardeiul iute de culoare, uleiul și mărunțiți 5 sec/viteza 5. Cu spatula coborâți ingredientele către fundul vasului.
Căliți 10 min/120°C/viteza 1.
Introduceți fluturele pe cuțite, adăugați fasolea, apa și programați 20 min/100°C//viteza 1.
Adăugați dovleacul dulce, sarea și programați 20 min/100°C//viteza 1.
Adăugați porumbul dulce mărunțit rezervat și programați 10 min/100°C//viteza 1. Turnați într-un vas adânc și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de a servi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu