Ingredients
- 3 ouă mari (63-73 g), cu gălbenușurile separate de albușuri
- 1 linguriță zahăr
- 85 g unt nesărat, cuburi
- 285 g lapte integral
- 225 g făină
- 1 linguriță praf de copt
- 1 linguriță sare de mare
- 1 linguriță extract natural de vanilie
Preparation
- Preîncălziți aparatul de făcut gofre.
- Montați fluturele de amestecare. Puneți albușurile și zahărul în bolul de mixare, apoi bateți
2 min./viteza 4 până se formează vârfuri rigide. Scoateți fluturele de amestecare. Transferați albușurile bătute, într-un castron și dați deoparte. - Puneți untul în bolul de mixare și topiți
2 min./70°C/viteza 1 . - Adăugați laptele, făina, praful de copt, sarea, extractul de vanilie și gălbenușurile, apoi mixați
10 sec./viteza 5 . - Încorporați albușurile bătute, în compoziție cu spatula.
- Gătiți gofrele conform instrucțiunilor aparatului de făcut gofre și serviți fierbinți cu topping la alegere (vezi recomandare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu