Nota: 9 Buna, dar cred ca a iesit cam dulce din cauza conservei de fasole.
1 ceapă
1 morcov
telina
40 g pătrunjel radacina
10 g ulei
40 g ardei (jumatate)
420 g fasole cu sos de tomate la conserva
2 g delikat
2 prafuri leustean
2 prafuri cimbru
2 prafuri tarhon
2 prafuri patrunjel
Preparare:
1. Se pune in bol:
- 1 ceapă mică (50g)
- 1 morcov mic (50g)
- telină
- patrunjel radacina
2. Tocati: 3 sec. la viteza 5
3. Căliți: 4 min. la 100 ° C / invers la viteza -lingura-
4. Adăugați:
- 400 g apa
5. Fierbeți: 20 min. la 100 ° C / invers la viteza -lingura-
- 400 g apa
5. Fierbeți: 20 min. la 100 ° C / invers la viteza -lingura-
6. Adăugați:
- 1 conserva cu fasole cu sos de tomate (420g) -LIDL-
- 1 conserva cu fasole cu sos de tomate (420g) -LIDL-
- jumatate ardei (40g)
7. Fierbeți: 10 min. la 100 ° C / invers la viteza -lingura-
7. Fierbeți: 10 min. la 100 ° C / invers la viteza -lingura-
8. In timp ce fierbe mai adăugați:
- 4g sare
- 2g delikat
- 2 prafuri leustean
- 2 prafuri cimbru
- 2 prafuri tarhon
- 2 prafuri patrunjel
- 2g delikat
- 2 prafuri leustean
- 2 prafuri cimbru
- 2 prafuri tarhon
- 2 prafuri patrunjel
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu