Ingrediente
- 1 lingură unt
- 1 ceapă galbenă mică, tocată mărunt
- 1 cățel usturoi
- 113 g ardei kapia
- 500 g roșii proaspete
- 560 ml supă de legume
- 1/2 linguriță praf chilli
- 1/4 linguriță boia de ardei
- 1 limetă, feliată
- sare
- piper
Încearcă și: Supă de legume asiatică
Modalitate de preparare
- Într-o oală mai mare puneți untul să se topească.
- Adăugați ceapa și usturoiul, apoi gătiți la foc potrivit până când se înmoaie, aproximativ 5 minute.
- Adăugați ardeiul kapia tăiat mărunt și roșiile decojite.
- Fierbeți pentru 10 minute.
- Adăugați supa de legume, praful de chili, boiaua de ardei și mențineți pe foc pentru înca 5 minute.
- Cu un blender pasați până când obțineți un piure fin.
- Adăugați sare și piper după gust.
- Serviți supa caldă cu felii de limetă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu