miercuri, 1 noiembrie 2023

Cartofi mexicani

 


Porții: 4

Ingrediente:

  • 800 g cartofi tăiați în cuburi
  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 ceapă, mărunt tocată
  • 1 cățel de usturoi, fin tocat
  • 1/2 linguriță pudră chilli
  • 1/2 linguriță paprika
  • 1 linguriță chimen
  • 1/2 linguriță piper cayenne
  • smântână pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Se fierb cartofii timp de 5 minute.
  2. Între timp, se încălzește uleiul într-o tigaie și se prăjește ușor ceapa timp de 8 minute.
  3. Se adaugă usturoiul și condimentele, apoi se prăjesc încă 2 minute.
  4. Se scurg cartofii și se transferă în amestecul de ceapă.
  5. Agitați cartofii, astfel încât să se întrepătrundă toate aromele.
  6. Gătiți timp de 10 minute până când se înmoaie, apoi se servesc cu smântână și stropiți cu puțin ardei iute.



https://www.ecuisine.ro/cartofi-mexicani/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu