Porții: 4
Ingrediente:
- 800 g cartofi tăiați în cuburi
- 1 lingură ulei măsline
- 1 ceapă, mărunt tocată
- 1 cățel de usturoi, fin tocat
- 1/2 linguriță pudră chilli
- 1/2 linguriță paprika
- 1 linguriță chimen
- 1/2 linguriță piper cayenne
- smântână pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Se fierb cartofii timp de 5 minute.
- Între timp, se încălzește uleiul într-o tigaie și se prăjește ușor ceapa timp de 8 minute.
- Se adaugă usturoiul și condimentele, apoi se prăjesc încă 2 minute.
- Se scurg cartofii și se transferă în amestecul de ceapă.
- Agitați cartofii, astfel încât să se întrepătrundă toate aromele.
- Gătiți timp de 10 minute până când se înmoaie, apoi se servesc cu smântână și stropiți cu puțin ardei iute.
https://www.ecuisine.ro/cartofi-mexicani/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu