miercuri, 20 decembrie 2023

Supa de fasole cu morcov si dovlecei



Nota:
9,7

Portii: 4

Preparare:

Puneți:
1 ceapa (110g)
2 catei mici de usturoi

Tocați 3 sec / viteză 5 .

Se adaugă:
15 g ulei
țelină (50g)
1 morcov (90g)

Setați: 3 min / Varoma / viteza 1

Adăugați:
60g dovlecel
30g ardei rosu
200 g roșii din conservă
600 g apă


gătiți: 45 min / 100°C / viteza  -lingura-


500 g fasole fiarta din conserva
10g sare


gătiți: 10 min / 100°C / viteza  -lingura-

patrunjel
0,4g cimbru
marar

gătiți: 5 min / 100°C / viteza  -lingura-




Supa de fasole cu morcov si dovlecei


Reteta principala:

Ingrediente:

1 ceapa (aprox. 40 g)
1 catel usturoi
15 g ulei
50 g kaizer, tăiat cuburi
țelină (40 g)
1 morcov (70 g), tăiat cubulete
50 g dovlecel / 1/4 ardei, cuburi
150 g roșii din conservă
300 g fasole scursa din conservă sau fiarta
2g sare
2g delikat de legume
rozmarin
cimbru



Preparare:

Puneți:
1 ceapa (aprox. 40 g)
1 catel usturoi

Tocați 3 sec / viteză 5 .

Se adaugă:
15 g ulei
50 g kaizer, tăiat cuburi
țelină (40 g)
1 morcov (70 g), tăiat cubulete

Setați: 3 min / Varoma / viteza 1

Adăugați:
50 g dovlecel / 1/4 ardei, cuburi
150 g roșii din conservă
300 g fasole scursa din conservă sau fiarta
220 g apă
2g sare
2g delikat de legume
rozmarin
cimbru

gătiți: 35 min / 100°C / viteza  lingura

Transferați supa într-un bol cu ​​servire termică sau un alt vas mare și amestecați parmezanul răcit rezervat.
Garnisiți cu parmezan ras în plus pentru a gusta și servi imediat cu o felie de pâine proaspătă crustă pe lateral.

Puneți 15 g parmezan în vasul de amestecare și grătați 5 sec / viteză 9 . Transferați într-un bol și dați deoparte.


https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r78474

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu