Nota: 9,7
Portii: 4
Tocați 3 sec / viteză 5 .
Se adaugă:
15 g ulei
țelină (50g)
1 morcov (90g)
Setați: 3 min / Varoma / viteza 1
Adăugați:
60g dovlecel
Preparare:
Puneți:
1 ceapa (110g)
2 catei mici de usturoi
Puneți:
1 ceapa (110g)
2 catei mici de usturoi
Tocați 3 sec / viteză 5 .
Se adaugă:
15 g ulei
țelină (50g)
1 morcov (90g)
Setați: 3 min / Varoma / viteza 1
Adăugați:
60g dovlecel
30g ardei rosu
200 g roșii din conservă
600 g apă
gătiți: 45 min / 100°C / viteza -lingura-
200 g roșii din conservă
600 g apă
gătiți: 45 min / 100°C / viteza -lingura-
500 g fasole fiarta din conserva
10g sare
gătiți: 10 min / 100°C / viteza -lingura-
patrunjel
0,4g cimbru
0,4g cimbru
marar
gătiți: 5 min / 100°C / viteza -lingura-
Supa de fasole cu morcov si dovlecei
Reteta principala:
Ingrediente:
1 ceapa (aprox. 40 g)
1 catel usturoi
15 g ulei
50 g kaizer, tăiat cuburi
țelină (40 g)
1 morcov (70 g), tăiat cubulete
50 g dovlecel / 1/4 ardei, cuburi
150 g roșii din conservă
300 g fasole scursa din conservă sau fiarta
2g sare
2g delikat de legume
rozmarin
cimbru
Preparare:
Puneți:
1 ceapa (aprox. 40 g)
1 catel usturoi
Tocați 3 sec / viteză 5 .
Se adaugă:
15 g ulei
50 g kaizer, tăiat cuburi
țelină (40 g)
1 morcov (70 g), tăiat cubulete
Setați: 3 min / Varoma / viteza 1
Adăugați:
50 g dovlecel / 1/4 ardei, cuburi
150 g roșii din conservă
300 g fasole scursa din conservă sau fiarta
220 g apă
2g sare
2g delikat de legume
rozmarin
cimbru
gătiți: 35 min / 100°C / viteza lingura
Transferați supa într-un bol cu servire termică sau un alt vas mare și amestecați parmezanul răcit rezervat.
Garnisiți cu parmezan ras în plus pentru a gusta și servi imediat cu o felie de pâine proaspătă crustă pe lateral.
Puneți 15 g parmezan în vasul de amestecare și grătați 5 sec / viteză 9 . Transferați într-un bol și dați deoparte.
https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r78474
1 ceapa (aprox. 40 g)
1 catel usturoi
15 g ulei
50 g kaizer, tăiat cuburi
țelină (40 g)
1 morcov (70 g), tăiat cubulete
50 g dovlecel / 1/4 ardei, cuburi
150 g roșii din conservă
300 g fasole scursa din conservă sau fiarta
2g sare
2g delikat de legume
rozmarin
cimbru
Preparare:
Puneți:
1 ceapa (aprox. 40 g)
1 catel usturoi
Tocați 3 sec / viteză 5 .
Se adaugă:
15 g ulei
50 g kaizer, tăiat cuburi
țelină (40 g)
1 morcov (70 g), tăiat cubulete
Setați: 3 min / Varoma / viteza 1
Adăugați:
50 g dovlecel / 1/4 ardei, cuburi
150 g roșii din conservă
300 g fasole scursa din conservă sau fiarta
220 g apă
2g sare
2g delikat de legume
rozmarin
cimbru
gătiți: 35 min / 100°C / viteza lingura
Transferați supa într-un bol cu servire termică sau un alt vas mare și amestecați parmezanul răcit rezervat.
Garnisiți cu parmezan ras în plus pentru a gusta și servi imediat cu o felie de pâine proaspătă crustă pe lateral.
Puneți 15 g parmezan în vasul de amestecare și grătați 5 sec / viteză 9 . Transferați într-un bol și dați deoparte.
https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r78474
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu