Ingrediente:
- 180 g piure de măr
- 1/2 linguriță scorțișoară
- 200 g fulgi ovăz
- 50 g alune de pădure
- 50 g stafide
- 50 g măr uscat
- 2 lingurițe miere de albine
- 1 linguriță extract de vanilie
- 60 ml ulei de macadamia
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 160 ° C .
- Se combină piureul de mere cu vanilia și scorțișoara, uleiul și mierea de albine.
- Adaugați fulgii de ovăz, alunele de pădure, stafidele și merele uscate.
- Se amestecă cu mâinile până când amestecul începe să se lege.
- Formați 12 prăjiturele și tăvăliți-le prin fulgi de ovăz pentru un aspect mai frumos.
- Aplatizați fiecare biscuite ușor.
- Montați într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt și coaceți timp de 30 – 35 minute.
- Lăsați-le să se răcească și serviți.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu