miercuri, 20 decembrie 2023

Biscuiți cu măr, fulgi de ovaz și scorțișoară

 


Ingrediente:

  • 180 g piure de măr
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • 200 g fulgi ovăz
  • 50 g alune de pădure
  • 50 g stafide
  • 50 g măr uscat
  • 2 lingurițe miere de albine
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 60 ml ulei de macadamia

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 160 ° C .
  2. Se combină piureul de mere cu vanilia și scorțișoara, uleiul și mierea de albine.
  3. Adaugați fulgii de ovăz, alunele de pădure, stafidele și merele uscate.
  4. Se amestecă cu mâinile până când amestecul începe să se lege.
  5. Formați 12 prăjiturele și tăvăliți-le prin fulgi de ovăz pentru un aspect mai frumos.
  6. Aplatizați fiecare biscuite ușor.
  7. Montați într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt și coaceți timp de 30 – 35 minute.
  8. Lăsați-le să se răcească și serviți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu