marți, 19 decembrie 2023

Varză călită de post



Ingrediente:

1 ceapa mare (140g)
2 morcovi mici (120g)
550 g varza
250g rosii la cutie
200 g apa
5g sare
2g delikat

3 foi de dafin
marar
piper
cimbru


Preparare:

1. Puneti in bol:
                       -  250g varza taiata fasii

2. Tocati:  3 sec. la viteza 4

2. Procedati de mai multe ori pana terminati varza de tocat.

3. Scoateti varza in alt vas si puneti deoparte.

4. Puneti in bol:
                          - 150g ceapa (mare)

5. Tocati  3 sec. la viteza 5

4. Puneti in bol:
                          - 20 ml ulei de palmier / masline
                          - 130g morcov congelat

8. Caliti 5 min. la 105 ° C invers / la viteza -lingura-

11. Adaugati 
                    - 550g varza (thermomixul nu are spatiu pentru mai multa varza)

12. Caliti 25 min. la 100 ° C invers / la viteza -lingura-

13. Adaugati:
                    - 210g apa
                    - 250g rosii la cutie

14. Caliti 15 min. la 100 ° C invers / la viteza -lingura-

15. Adaugati:
                    - 7g sare
                    - 1g delikat
                    - 2 prafuri piper
                    - 2 prafuri marar
                    - 3 foi de dafin
                    - 4 prafuri cimbru

16. Caliti 10 min. la 100 ° C invers / la viteza -lingura-


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu