- 5 g coriandru, frunze proaspete
- 2 căței de usturoi
- 30 g ulei de măsline
- 200 g ardei gras, verde, tăiat în bucăți
- 150 g ceapă, tăiată în bucăți
- 100 g arahide, prăjite, nesărate
- 400 g roșii cuburi, din conservă
- 400 g cartofi dulci, tăiați cuburi (3 cm)
- 1 linguriță cu vârf concentrat pastă de pui, preparat în casă
or 1 cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l), fărâmițat - 150 g apă
- 650 g piept de pui file, fără piele, tăiat cuburi (4 cm)
- 240 g fasole kidney, din conservă, scursă
Preparation
- Puneți frunzele de coriandru în bolul de mixare și mărunțiți
2 sec./viteza 7 . Transferați într-un castron și dați deoparte. - Puneți în bolul de mixare cățeii de usturoi, uleiul de măsline, ardeiul gras verde și ceapa și mărunțiți
5 sec./viteza 5 , apoi, cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare, sotați5 min./120°C/viteza 1 . - Adăugați arahidele și roșiile din conservă, apoi mixați
10 sec./viteza 7 . - Adăugați cartofii dulci, concentratul pastă de pui și apa, apoi, cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare, gătiți
15 min./100°C//viteza . - Adăugați pieptul de pui și cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare, gătiți
8 min./100°C//viteza . - Adăugați fasolea kidney, amestecați cu spatula și cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare, gătiți
5 min./100°C//viteza . Serviți fierbinte, ornată cu coriandrul tocat, dat deoparte.
Hints & Tips
- Fasolea Kidney, arahidele și cartofii dulci fac ca acest preparat să fie foarte sățios, care, însoțit de legume, ar putea servi 6 persoane.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu