Porții: 8
Ingrediente:
- 2 lingurițe chimen măcinat
- 2 lingurițe fulgi de chilli
- 2 lingurițe sumac
- 2 linguri frunze de cimbru, tocate
- 3 căței de usturoi
- sucul și coaja de la 1 lămâie
- 3 linguri ulei măsline
- 1 1/4 kg cartofi dulci tăiați în stil wedges
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 200 ° C .
- Folosind un mojar, amestecați condimentele, ierburile, usturoiul și completați cu sare după gust.
- Amestecați cu lingura într-un castron mai mare și adăugați și coaja de lămâie și sucul împreună cu uleiul.
- Se adaugă cartofii si se amestecă împreună.
- Transferați cartofii într-o tavă de cuptor și coaceți timp de 30-40 minute până se înmoaie în interior și devin crocanți la exterior.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu