Ingredients
- 250 g unt nesărat, tăiat cuburi
- 50 g apă
- 1 lingură zeamă de lămâie
- 3 gălbenușuri
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper, proaspăt măcinat
Preparation
- Puneţi untul în bol şi topiţi-l
4 min./70°C/viteza 2 . Transferaţi-l într-o cană cu cioc şi daţi-l deoparte. - Montați fluturele de amestecare. Puneţi în bol apa, zeama de lămâie, gălbenuşurile, sarea şi piperul şi încălziţi
2 min./70°C/viteza 4 . - Mixați
4-5 min./70°C/viteza 4 , în timp ce turnaţi foarte încet untul topit pe capac, astfel încât să se prelingă în bol pe lângă paharul de măsurare, pe cuţitul în rotație, pentru a face o emulsie. Scoateți fluturele de amestecare și serviţi imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu