Nota: 9,5
Preparare:
Se pune cratita pe foc cu:
900ml apa
6g sare
0,6g cimbru
0,5g chimen macinat
2 prafuri boia dulce
2 prafuri piper
2 catei de usturoi
Dupa ce da primul clocot, se adauga in cratita:
100g soia
Se opreste focul si se lasa la hidratat circa 1 ora.
Intre timp pregatim sosul pentru snitele.
Se calesc in tigaie:
2 cepe taiate marunt
2 linguri de ulei
Se adauga in tigaie:
100g soia anterior hidratata
Se calesc timp de 20 minute la foc mic.
In acest timp se adauga cate putina marinada in tigaie, putin cate putin, astfel incat la sfarsitul celor 20 de minute sa nu ramana zeama in tigaia cu snitele, dar nici sa fie uscata deoarece snitelele se pot intari.
Apoi se adauga in tigaie:
5 linguri passata de rosii
Se caleste inca 5 minute.
https://savoriurbane.com/snitele-de-soia-de-post-cu-sos-de-ceapa-si-mamaliguta/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu