Ingredients
- 115 g unt nesărat, bucăți
- 100 g sirop auriu
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 100 g fulgi de ovăz
- 155 g făină
- 70 g zahăr brun deschis
- 30 g nucă de cocos, fulgi mici, fără adaos de zahăr
Preparation
- Preîncălziți cuptorul la 160°C. Tapetați cu hârtie de copt două tăvi de copt și dați deoparte.
- Puneți untul și siropul auriu în bolul de mixare și încălziți
2 min./60°C/viteza 2 . Curățați pereții și lamele bolului de mixare cu spatula și încălziți din nou1 min./60°C/viteza 2 . - Adăugați bicarbonatul de sodiu și amestecați
5 sec./viteza 3 . - Adăugați fulgii de ovăz, făina, zahărul și nuca de cocos și amestecați
10 sec.//viteza 4 . Curățați pereții bolului cu spatula și amestecați din nou10 sec.//viteza 4 . - Dați formă aluatului cu ajutorul unei linguri, folosind o lingură cu vârf de aluat pentru fiecare biscuit. Dați-le formă de mingi (aprox. 30 g) și puneți biscuiții în tăvile pregătite, la o distanță de 2½ cm unul de celălalt și aplatizați ușor (Ø de aprox 5 cm), lăsându-le spațiu pentru a se întinde în timpul coacerii.
- Coaceți timp de 8-10 minute (160°C) până când se rumenesc. Lăsați la odihnă în tăvile de copt pentru 5 minute. Transferați pe un grătar metalic pentru a se răci complet sau serviți calzi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu