O porție conține: 396 Calorii, 58 g Glucide, 20 g Proteine, 14 g Lipide, 16 g Fibre
Ingrediente pentru 2 porții
- Paste integrale fierte (300 g)
- Ciuperci albe (300 g)
- Spanac (200 g)
- Broccoli (200 g)
- Seminţe de pin (20 g)
- Ulei de măsline (10 ml/ 2 linguriţe)
- Busuioc proaspăt (10 g)
Condimente: Piper proaspăt măcinat, Sare
Mod de preparare
- Pastele (recomandabil penne) se pun la fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
- Frunzele de spanac se spală şi se pun pentru 1 minut într-o oală cu apă fierbinte.
- Într-un blender se pun frunzele de spanac opărite, ciupercile şi broccoli (fierte aproximativ 10 minute în prealabil), seminţele de pin şi frunzele de busuioc.
- Se condimentează şi se mixează totul cu uleiul până se obţine o pastă.
- Pastele scurse de apă se amestecă cu piureul astfel obţinut şi se transferă în farfuria de servire.
https://totuldespreslabit.ro/paste-cu-piure-de-legume-si-sos-pesto/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu